Ο Αναστάσιος Κατσαΐτης γεννήθηκε στην Πάτρα στις 20 Μαΐου 1992 και είναι CEO & Founder του KATSA EVOO, του πιο πολυβραβευμένου ελαιολάδου στην Αχαΐα. Σπούδασε ως ηλεκτρολόγος στην Αχαΐα και μετανάστευσε κατά την περίοδο της κρίσης, ωστόσο η αγάπη για την πατρική του γη τον οδήγησε να επιστρέψει και να εξελίξει την οικογενειακή παραγωγή, πενταπλασιάζοντας την επιχείρηση με απόλυτη έμφαση στην ποιότητα. Υπήρξε ο πρώτος βιολογικός ελαιοπαραγωγός στην Αχαΐα, κατακτώντας διεθνείς αγορές και ρεκόρ παγκόσμιων βραβείων. Εξειδικεύτηκε στη γευσιγνωσία και στα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του ελαιολάδου στην Τοσκάνη και στο Ινστιτούτο της Πάρμας, ενώ πιστοποιήθηκε ως Expert στην παραγωγή και εξαγωγή ελαιολάδου, όντας ο νεότερος γευσιγνώστης σε παγκόσμια κλίμακα. Έχει διατελέσει μέλος κριτικών επιτροπών σε Αγγλία, Τουρκία, Ιταλία και Καναδά. Σήμερα ολοκληρώνει τις σπουδές του στη Γεωπονία στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο της Αγγλίας και δημιούργησε το πρόγραμμα KATSA FARMER, που επικεντρώνεται στη βελτιστοποίηση της λίπανσης και του κόστους των ελαιώνων.