Πλάτων Μαρλαφέκας, Αντιπρόεδρος & Διευθυντής Μάρκετινγκ, “Λουξ” ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε.

Ο Πλάτωνας Μαρλαφέκας είναι Αντιπρόεδρος & Επικεφαλής τμ. Marketing και Εξαγωγών της Λουξ Μαρλαφέκας ΑΒΕΕ, της μεγαλύτερης 100% ελληνικής εταιρείας αναψυκτικών και χυμών.
Γεννήθηκε στην Πάτρα το 1972. Σπούδασε Προγραμματιστής – Αναλυτής Η/Υ και Marketing. Το 1989 ανέλαβε μαζί με τα αδέλφια του τα ηνία της επιχείρησης «Παν. Μαρλαφέκας & Υιοί ΟΕ», οδηγώντας σταθερά την εταιρεία σε μια δυναμική πορεία ανάπτυξης, που την ανέβασε στη δεύτερη θέση σε μερίδια της εγχώριας αγοράς αναψυκτικών, με διεθνή παρουσία σε 24 χώρες και σημαντικά βραβεία όπως τα «Superbrand» και «Επώνυμο Ελληνικό Προϊόν».
Είναι Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας και από το 2015 Πρόεδρος της «Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος – Πελοποννήσου – Ηπείρου και Ιονίων Νήσων». Μεταξύ άλλων, αποτελεί ιδρυτικό μέλος και μέλος Δ.Σ της πρωτοβουλίας «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ», ενώ είναι μέλος Δ.Σ. της δεξαμενής σκέψης Ρ.Ε.Υ.Μ.Α. Επιπλέον, πρόσφατα εξελέγη Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων που θα διεξαχθούν στην Πάτρα το 2019 και ταυτόχρονα είναι μέλος της Παναχαϊκής Συμμαχίας, της κίνησης τοπικών επιχειρηματιών-παραγόντων που πρόσφατα ανέλαβαν την αναγέννηση της ποδοσφαιρικής ομάδας της Παναχαϊκής.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
ErrorHere