Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος, Εντεταλμένος Σύμβουλος Περιφερειάρχη, Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Εντεταλμένος Σύμβουλος/ Βοηθός Περιφερειάρχη με αρμοδιότητες Προγραμματισμού, Μελετών και Αναπτυξιακών Προγραμμάτων Αγροδιατροφής, συντονισμού  των παραγωγικών τάξεων για θέματα συνεταιριστικής αγροτικής πολιτικής στις ομάδες παραγωγών της Π.Ε. Αχαΐας και υπεύθυνος για θέματα Εγγείων Βελτιώσεων εντός των ορίων της Π.Ε. Αχαΐας, Πρώην Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής και Αντιπεριφερειάρχης  Οικονομικής Πολιτικής  και Διοίκησης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

Κατάγεται από την περιοχή της  Περιστέρας Δήμου Νωνάκριδας του Δήμου Ακράτας και μένει μόνιμα στην Πάτρα. Εκλέγεται Περιφερειακός Σύμβουλος από το 2011 και το 2019 εκλέχτηκε στις Περιφερειακές Εκλογές για τρίτη φορά με τον συνδυασμό του Νεκτάριου Φαρμάκη «ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ» , έχοντας επιτύχει την  πρώτη θέση στις δύο προηγούμενες. Διατέλεσε Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής και Αντιπεριφερειάρχης  Οικονομικής Πολιτικής  και Δημοσιονομικού Ελέγχου  της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας από το 2019 έως τον Ιανουάριο 2022.

Είναι στέλεχος στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εξόδων (ΑΑΔΕ)-Υπουργείο Οικονομικών. Οι σπουδές του αφορούν στο Marketing – Management και στον Ευρωπαϊκό και Ελληνικό Πολιτισμό του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου. Έχει υπάρξει στενός συνεργάτης Διακεκριμένων Αιρετών Εκπροσώπων της Βουλής των Ελλήνων από το 1989 μέχρι το 2018. Έχει εργαστεί σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα. Έχει πλούσια κοινωνική και πολιτική δράση και δραστηριοποιείται συνδικαλιστικά (Πρόεδρος ΔΑΚΕ Εφοριακών και Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου Υπαλλήλων Δ.Ο.Υ. Αχαΐας – Ηλείας – Ζακύνθου και Κεφαλληνίας).Στα ενδιαφέροντα του , εκτός από την ενασχόληση του με τα κοινά, περιλαμβάνονται η μουσική, το θέατρο, το κυνήγι, η ορειβασία, το σκάκι, το διάβασμα, η ιππασία και το ποδόσφαιρο.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
ErrorHere