Λάμπρος Δημητρογιάννης – Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας, Περιβάλλοντος, Φυσικών Πόρων και Χωροταξίας

Γεννήθηκε στο Αγρίνιο το 1983. Είναι έγγαμος και πατέρας ενός αγοριού.

Σπούδασε Ψυχολογία, με μεταπτυχιακές σπουδές στην Οργάνωση και Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας, στη Διακυβέρνηση και στις Δημόσιες Πολιτικές. Έχει εξειδικευτεί σε θέματα Ηγεσίας και Διακυβέρνησης. Έχει εργαστεί ως ελεύθερος επαγγελματίας και υπήρξε διδάσκων σε εκπαιδευτικούς οργανισμούς.

Διετέλεσε Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας (2012-2013) και του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας (2013-2015). Κατά τη θητεία ως Διοικητής στο Νοσοκομείο Αγρινίου, υλοποίησε την ολοκλήρωση και εγκατάσταση του νέου νοσηλευτικού ιδρύματος. Υπήρξε Συντονιστής Υγειονομικών Υπηρεσιών στο Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ) και στον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ). Μιλάει άπταιστα την Αγγλική γλώσσα.

Έχει τιμηθεί για την κοινωνική του προσφορά από το Α.Π.Θ, το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, και την Ελληνική Εταιρεία Αντιμετώπισης της Σκλήρυνσης κατά Πλάκας Δυτικής Ελλάδας. Είναι μέλος του μητρώου διδασκόντων Ελληνικών Κολλεγίων. Έχει συμμετάσχει ως εισηγητής σε πλήθος ημερίδων και συνεδρίων.

Στις Περιφερειακές Εκλογές του 2019 εξελέγη Περιφερειακός Σύμβουλος για την Αιτωλοακαρνανία, με την παράταξη του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριου Φαρμάκη «Όλα από την Αρχή». Υποψήφιος Διδάκτωρ Οικονομικών Επιστημών στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
ErrorHere