Θωμάς Κουτσουπιάς, Πρόεδρος, Αγροτικός Συνεταιρισμός Ένωση Αγρινίου (Α.Σ. Ένωση Αγρινίου)

Ο Θωμάς Κουτσουπιάς γεννήθηκε το 1966 και είναι επιτυχημένος αγρότης στον τομέα των αγροτικών προϊόντων, που καλλιεργεί ακτινίδια και σπαράγγια στην Ελλάδα, και σήμερα ο ίδιος και η οικογένεια του είναι από τους μεγαλύτερους καλλιεργητές στη χώρα.

Το 1996 ίδρυσε και έκτοτε είναι Πρόεδρος του Συνεταιρισμού Σπαραγγοπαραγωγών “Αχελώος”, που έχει σημαντική παραγωγή λευκών και πράσινων σπαραγγιών, ακτινιδίων και δαμάσκηνων. Τα προϊόντα παραγωγής των μελών του συνεταιρισμού συγκεντρώνονται,-επεξεργάζονται,-τυποποιούνται και εξάγονται σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και της Ανατολικής Ευρώπης.

Διατελεί Αναπληρωτής Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Συνομοσπονδίας Ενώσεων Αγροτικών Συνεταιρισμών (ΠΑΣΕΓΕΣ), η οποία εκπροσωπεί τους Αγροτικούς Συνεταιρισμούς και τους αγρότες σε διεθνές, ευρωπαϊκό και εθνικό επίπεδο. Πλέον, οι δραστηριότητες αυτές μεταβιβάζονται στη Νέα ΠΑΣΕΓΕΣ, της οποίας είναι ιδρυτικό μέλος. Είναι επίσης Πρόεδρος του Α.Σ. Ένωση Αγρινίου από το 2000, τον οποίο και οδήγησε σε σημαντική αύξηση του μεριδίου της στην εγχώρια αγορά.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
ErrorHere