Ευάγγελος Αγγελόπουλος, Γεωπόνος MsC, στέλεχος Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, Τμήμα Φυσικών Καταστροφών, Δ/νση Σχεδιασμού Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών

Ο κ. Αγγελόπουλος είναι πτυχιούχος του Τμήματος Γεωπονίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών (2004) και κάτοχος Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών, στο Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Περιβάλλον και Ανάπτυξη», της Σχολής Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών – Μηχανικών Γεωπληροφορικής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Ο κ. Ευάγγελος Αγγελόπουλος είναι υπάλληλος της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας από το 2015. Εργάστηκε στο Τμήμα Σχεδιασμού, Πρόληψης και Αντιμετώπισης Τεχνολογιών και Λοιπών Καταστροφών για ενάμισι χρόνο. Στη συνέχεια τοποθετήθηκε στο Τμήμα Σχεδιασμού, Πρόληψης και Αντιμετώπισης Φυσικών Καταστροφών όπου υπηρετεί ως σήμερα. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου έχει συμμετάσχει σε εκπαιδεύσεις και ασκήσεις, τόσο σε εθνικό επίπεδο όσο και του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας, σχετικά με τη διαχείριση κρίσεων, τα βιομηχανικά ατυχήματα, τη μεταφορά επικίνδυνων εμπορευμάτων, μεγάλα ατυχήματα στις μεταφορές, δασικές πυρκαγιές, πλημμύρες κ.α..

Επίσης, είναι εκπαιδευτής σε θέματα Πολιτικής Προστασίας στην Ακαδημία Πολιτικής Προστασίας.

Ο κ. Αγγελόπουλος έχει εργαστεί για 4 έτη, στο πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης του Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στον τομέα των  γεωργικών προϊόντων και τροφίμων.

Έχει εργαστεί ως γεωπόνος για 3 χρόνια στον ΕΛ.Γ.Α. (Ελληνικές Γεωργικές Αποζημιώσεις) και στο Γραφείο Αγροτικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας από το 2004 έως το 2007. Επίσης από το 2007 έως το 2012 εργάστηκε, ως εξωτερικός συνεργάτης-γεωπόνος στο φυτώριο ‘Χιωτάκης’ (επίβλεψη και κατασκευή έργων πρασίνου).

Από το 2008 μέχρι το 2013 ήταν Δημοτικός Αστυνομικός στον Δήμο της Αγίας Παρασκευής στη Αττική ενώ το 2014 και 2015 τοποθετήθηκε στην Ελληνική Αστυνομία.

Γεννήθηκε το 1977 στην Αθήνα και μιλά ελληνικά και αγγλικά.

Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο αγοριών.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
ErrorHere