Η Ειρήνη Ιντζιρτζή είναι Υποψήφια Διδάκτορας και απόφοιτη του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων, της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών, του Πανεπιστήμιου Πατρών. Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα εμπίπτουν στην Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων, με έμφαση στη Χημεία των Τροφίμων, την φυσικοχημική ανάλυση τροφίμων,κ.α. Έχει δημοσιεύσει ένα άρθρο στο επιστημονικό περιοδικό European  Food Research and Technology, με τίτλο “Characterization of the physicochemical, phytochemical, and microbiological properties of steam cooked beetroots during refrigerated storage”.