ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Υποψήφια διδάκτωρ, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων, Πανεπιστήμιο
Πατρών.
Αντικείμενο: Ασφάλεια και Υγιεινή Τροφίμων
Διδακτορική Διατριβή: «Φαινοτυπικός και μοριακός χαρακτηρισμός με ταυτόχρονη
διερεύνηση της παραλλακτικότητας στελεχών του παθογόνου Staphylococcus aureus
που απομονώθηκαν από νωπό αιγοπρόβειο γάλα» (“Phenotypic and molecular
characterization with simultaneous investigation of the variability of Staphylococcus
aureus pathogenic strains isolated from raw sheep and goat milk”).
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΗΣΗ
ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ (MSc) Βιοτεχνολογία-Μοριακός και Μικροβιολογικός έλεγχος
τροφίμων και προϊόντων. Τμήμα Βιολογίας, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο
Θεσσαλονίκης.
Tίτλος διπλωματικής μελέτης: Φαινοτυπικός και μοριακός χαρακτηρισμός στελεχών E.
coli που παράγουν β-λακταμάσες, απομονωμένων από υδάτινο οικοσύστημα της
Βορείου Ελλάδος (Ινστιτούτο Κτηνιατρικών Ερευνών, ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ).
ΠΤΥΧΙΟ (BSc) Επιστήμης τροφίμων και διατροφής (7.04/10 – Z ZΛίαν Καλώς Z Z)
Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής, Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Σχολή
Περιβάλλοντος Μητροπολίτη Ιωακείμ 2, ΤΚ 81400 Μύρινα, Λήμνος.
Τίτλος πτυχιακής μελέτης: Επιπολασμός στελεχών βακτηρίων Salmonella spp.,
Campylobacter spp. και Listeria monocytogenes σε νωπά πουλερικά από καταστήματα
λιανικής πώλησης (ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ).