Η Ελένη Ματσιούλα είναι υποψήφια διδάκτορας στο Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών. Με ακαδημαϊκή εξειδίκευση στη Διοίκηση Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων (MBA, 2017), η διπλωματική της εργασία επικεντρώθηκε στις «Καταναλωτικές αντιλήψεις για την ασφάλεια και την ποιότητα των τροφίμων». Το 2018 απέκτησε την πιστοποίηση ISO 22000 Lead Auditor από την TUV HELLAS (TUV NORD), εδραιώνοντας την εξειδίκευσή της στη Διαχείριση Συστημάτων Ασφάλειας Τροφίμων. Από το 2014, κατέχει τη θέση της Υπεύθυνης Παραγωγής και Ασφάλειας Τροφίμων στην οικογενειακή τυροκομική επιχείρηση Ι. Ματσιούλας, συμβάλλοντας στη δημιουργία ποιοτικών, παραδοσιακών γαλακτοκομικών προϊόντων. Το 2019-2020 εργάστηκε στην ΤΥΡΟΚΑΜ ΑΒΕΕ, με έδρα την Αμφιλοχία, εστιάζοντας στη Διαχείριση Συστημάτων Ποιότητας και Ασφάλειας Τροφίμων. Παράλληλα, έχει παρακολουθήσει πλήθος εξειδικευμένων σεμιναρίων σε θέματα Διασφάλισης Ποιότητας, Βελτίωσης Πωλήσεων και Σύγχρονων Τεχνικών Μάρκετινγκ.Με έναν δυναμικό συνδυασμό επιστημονικής γνώσης και πρακτικής εμπειρίας, η Ελένη Ματσιούλα φέρνει μια καινοτόμο προσέγγιση στον χώρο της τυροκομίας, συμβάλλοντας ενεργά στην εξέλιξη και τη διασφάλιση της ποιότητας των γαλακτοκομικών προϊόντων. Με πάθος για την ανάδειξη της ελληνικής γαστρονομικής παράδοσης, εργάζεται αδιάκοπα για την προαγωγή της ποιότητας, της αυθεντικότητας και της ασφάλειας των γαλακτοκομικών προϊόντων. Εδώ και δέκα χρόνια εργάζοται παράλληλα ως καθηγήτρια Οικονομολόγος σε Ιδιωτική Σχολή Μεταδευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΙΕΚ), διδάσκοντας μαθήματα όπως Διοίκηση Επιχειρήσεων, Μάρκετινγκ, Στρατηγικό Μάρκετινγκ, Οργανωσιακή Συμπεριφορά και Ασφάλεια Τροφίμων. Μέσα από τη διδακτική της εμπειρία έχει αναπτύξει ισχυρές δεξιότητες επικοινωνίας, καθοδήγησης και μεταφοράς γνώσεων, προσαρμοσμένες στις ανάγκες των σπουδαστών και της αγοράς εργασίας.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
ErrorHere