Ρούσση Αναστασία

Τεχνικός Σύμβουλος, Σύνδεσμος Αλιευτικών Συνεταιρισμών Ελληνικών Λιμνοθαλασσών (ΣΑΣΕΛ).

Η Αναστασία Ρούσση είναι απόφοιτη/ος του

Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Σχολής Θετικών Επιστημών, Τμήματος Γεωλογίας.

Από το 1989 έως το 1997, εργάστηκε σε εταιρείες δημοσκοπήσεων και μελετών, όπως η ΔΗ.ΜΕΛ. και η K.RESEARCH, αναλαμβάνοντας την οργάνωση και διεξαγωγή κοινωνικών, πολιτικών και εμπορικών ερευνών στη Δυτική Ελλάδα. Στη συνέχεια, δίδαξε ως καθηγήτρια εφαρμογών στο Τμήμα Ιχθυοκομίας – Αλιείας του Τ.Ε.Ι. Μεσολογγίου (1992-2001) και στη Σχολή Ξεναγών του Ε.Ο.Τ. Μεσολογγίου (1995).

Παράλληλα, υπήρξε μέτοχος και διαχειρίστρια σε εταιρείες ερευνών και προγραμμάτων όπως η Περιφερειακή Ανάπτυξη Ο.Ε. και το ΚΕΚ Π.ΑΝ.ΓΑΙΑ Ε.Π.Ε., όπου ήταν υπεύθυνη για την υλοποίηση προγραμμάτων στους τομείς του περιβάλλοντος και του πρωτογενούς τομέα.

Από το 1997 έως το 2004, διετέλεσε υπεύθυνη του Κέντρου Πληροφόρησης Υγροτόπων Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου-Αιτωλικού και από το 2006 έως το 2013 συντόνισε δράσεις προστασίας απειλούμενων ειδών και οικοτόπων ως μέρος του Φορέα Διαχείρισης Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου.

Σήμερα παρέχει άμισθες συμβουλευτικές υπηρεσίες στην εταιρεία AQUA ACTION Ε.Ε., με έμφαση στην τεχνική υποστήριξη συνδέσμων αλιευτικών συνεταιρισμών και δράσεις γνωριμίας με την λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου.

All Sessions by Ρούσση Αναστασία

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
ErrorHere