Παπαϊωάννου Απόστολος

Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Ναυπάκτου

Ο Παπαϊωάννου Αποστόλης γεννήθηκε στο Μόντρεαλ του Καναδά και μεγάλωσε στη Ναύπακτο.Είναι πτυχιούχος Φυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών με ειδίκευση στη μικροηλεκτρονική.

Το 1988 και ενώ ήταν ακόμη φοιτητής δημιούργησε εταιρεία Πληροφορικής με έδρα τη Ναύπακτο που ήταν από τις πρώτες στην Ελλάδα. Η εταιρεία 35 χρόνια μετά, λειτουργεί ακόμη με επιτυχία, στηρίζοντας τεχνολογικά τις επιχειρήσεις της Αιτωλοακαρνανίας.

Το 2000 ίδρυσε το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑΛΦΑ με έδρα το Αγρίνιο που αργότερα εξελίχτηκε σε Κ.Ε.Κ. Εθνικής Εμβέλειας με εκπαιδευτικά κέντρα σε Αγρίνιο, Καλαμάτα, Ναύπακτο υλοποιώντας προγράμματα Επαγγελματικής Κατάρτισης σε όλη την Ελλάδα.

Το 2015 μπήκε στο χώρο του Τουρισμού ιδρύοντας Τουριστική εταιρεία με αντικείμενο την μίσθωση Τουριστικών πολυτελών κατοικιών στη Φωκίδα και την Αιτωλοακαρνανία.

Οι Επιχειρηματίες της Αιτωλοακαρνανίας εκτιμώντας τις Αναπτυξιακές του ιδέες, την αγάπη μου για την επιχειρηματικότητα και τις Διοικητικές του ικανότητες, τα τελευταία 15 χρόνια τον τιμούν συνεχώς με διάφορες θέσεις ευθύνης:

Πρόεδρος του ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ  Ναυπάκτου

Μέλος του Δ.Σ. του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Μέλος του Δ.Σ. του ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ Δυτικής Ελλάδας

Μέλος του Δ.Σ. της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ Επαγγελματοβιοτεχνών

All Sessions by Παπαϊωάννου Απόστολος

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
ErrorHere