Παρασκευόπουλος Παναγιώτης

Γεωπόνος, Πρόεδρος Δ.Σ. Γ.Ο.Ε.Β. ΠΗΝΕΙΟΥ - ΑΛΦΕΙΟΥ

Πτυχιούχος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, κάτοχος μεταπτυχιακού στις Περιβαλλοντικές Επιστήμες του Πανεπιστημίου Πατρών και υποψήφιος διδάκτορας του Τμήματος Αξιοποίησης Φυσικών Πόρων & Γεωργικής Μηχανικής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου  Αθηνών.

Εργασιακή εμπειρία στον ιδιωτικό τομέα ως γεωπόνος – μελετητής, υπεύθυνος γεωπόνος σε κατάστημα γεωργικών φαρμάκων, υπεύθυνος της διεύθυνσης τεχνικών έργων, γεωτεχνικών και περιβάλλοντος, καθώς και της τεχνικής υποστήριξης, του σχεδιασμού και της υλοποίησης ευρωπαϊκών και εθνικών συγχρηματοδοτούμενων έργων, ειδικότερα στον τομέα του πολιτισμού και τουρισμού, της ενέργειας, της γεωργίας και του περιβάλλοντος στην Αναπτυξιακή Εταιρεία Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Σήμερα εργάζομαι στο δημόσιο τομέα ως γεωπόνος στο Τμήμα Φυτοϋγειονομικού & Ποιοτικού Ελέγχου & Φυτοπροστασίας, στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας, Π.Ε. Ηλείας, Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και παράλληλα έχω οριστεί ως Πρόεδρος του Δ.Σ. του Γενικού Οργανισμού Εγγείων Βελτιώσεων Πηνειού – Αλφειού.

Επιστημονική δραστηριότητα με άρθρα και δημοσιεύσεις, καθώς και συμμετοχή σε προγράμματα επιμόρφωσης, συνέδρια, ημερίδες.

All Sessions by Παρασκευόπουλος Παναγιώτης

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
ErrorHere