Κυρίτση Ευσταθία

Μονάδα Δημοσίων Επενδύσεων Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων

Η Ευσταθία Κυρίτση αποφοίτησε από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών με ειδικότητα Συγκοινωνιολόγος. Εργάζεται στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων ως Προϊσταμένη της Μονάδας Δημοσίων Επενδύσεων ΕΓΤΑΑ της Ειδικής Υπηρεσίας Εφαρμογής Άμεσων Ενισχύσεων και Τομεακών Παρεμβάσεων (ΕΥΕ ΑΕΤΠ).

Αντικείμενο εργασίας: Παρακολούθηση και εφαρμογή των δημοσίων έργων του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2007-2013 και  2014-2025. Ειδικότερα:  έκδοση προσκλήσεων και διενέργεια διοικητικών ελέγχων  αιτήσεων στήριξης, προέγκριση σταδίων κατάρτισης δημοσίων συμβάσεων έργων (προέγκριση δημοπράτησης, σύμβασης, ανακεφαλαιωτικού πίνακα εργασιών – ΑΠΕ), παρακολούθηση της πορείας υλοποίησης δημοσίων έργων, διενέργεια διοικητικών ελέγχων των αιτημάτων πληρωμής των δικαιούχων, καταχώρηση  όλων των στοιχείων –ενταγμένων έργων στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα .

Επίσης ως σύμβουλος τεχνικής υποστήριξης στο γραφείο του γενικού γραμματέα για την υλοποίηση των δημόσιων – ιδιωτικών έργων Άξονα 3, του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2007-2013 (ΠΑΑ (14/01/2014 έως 31/12/2014).

Επίσης ως Προϊσταμένη Μονάδας Α΄ της Ειδικής Υπηρεσίας Εφαρμογής Συγχρηματοδοτούμενων Ενεργειών από το ΕΓΤΠΕ-Π.ασχολήθηκε με το συντονισμός και παρακολούθηση των Ολοκληρωμένων Προγραμμάτων Αγροτικής Ανάπτυξης  (ΟΠΑΑΧ- ιδιωτικά έργα) σε περιφερειακό και εθνικό επίπεδο. επίσης τη ν εκπόνηση θεσμικού πλαισίου, σύνταξη εκθέσεων, οργάνωση και παρακολούθηση της ενδιάμεσης αξιολόγησης, οργάνωση και  παρακολούθηση της δημοσιότητας του Ε.Π., επεξεργασία και εισήγηση θεμάτων στην Επιτροπή Παρακολούθησης, αξιολόγηση, επιλογή, εκδόσεις αποφάσεων ένταξης και  διοικητικών ελέγχων των αιτημάτων πληρωμής των δικαιούχων.

Και παλαιότερα με τον συντονισμό, παρακολούθηση και εποπτεία των τοπικών και θεματικών προγραμμάτων των πρωτοβουλιών  LEADER I και LEADER II.

Είχε συνεργαστεί με κατασκευαστικές Εταιρείες Δημοσίων Έργων

 

All Sessions by Κυρίτση Ευσταθία

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
ErrorHere