Αναστασία Παπακρίβου

Τμήμα Αγρομετεωρολογίας, Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία

Πτυχιούχος του Τμήματος Μαθηματικών του ΕΚΠΑ, με μεταπτυχιακές σπουδές στη Διαχείριση Φυσικών και Ανθρωπογενών Καταστροφών από το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο.

Διορίστηκε  στην Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία στο τέλος του 1983 και μετά την επιτυχή παρακολούθηση της, μεταπτυχιακού επιπέδου, Σχολής Μετεωρολόγων Α΄ Τάξης της ΕΜΥ, εντάχθηκε σε αυτή ως Μετεωρολόγος – Προγνώστης Καιρού.

Εργάστηκε ως Προγνώστης Καιρού στο Εθνικό Μετεωρολογικό Κέντρο, καθώς και στο Περιφερειακό Μετεωρολογικό Κέντρο του Αρχηγείου Τακτικής Αεροπορίας στη Λάρισα.

Υπηρέτησε ως Προϊσταμένη του Τμήματος Πρόγνωσης στο Εθνικό Μετεωρολογικό Κέντρο και από το 2012 είναι Προϊσταμένη του Τμήματος Αγρομετεωρολογίας.

Επιμελείται την οργάνωση και παρουσίαση του ειδικού πληροφοριακού υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ, στην επιλογή «Αγροτικός Τομέας» και συμμετέχει στην παραγωγή των «Εποχικών Προγνώσεων».

Παρέχει διδακτικό έργο στις Σχολές Μετεωρολόγων της ΕΜΥ στο αντικείμενο «Μέθοδοι Πρόγνωσης Καιρού».

Εκπροσωπεί την ΕΜΥ, σε θέματα αρμοδιότητας της, σε διεθνείς οργανισμούς (Παγκόσμιος Μετεωρολογικός Οργανισμός – WMO, EUMENET κλπ).

Έχει συμμετοχή με εργασίες και δημοσιεύσεις σε εθνικά και διεθνή συνέδρια.

All Sessions by Αναστασία Παπακρίβου

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
ErrorHere